maandag 1 juli 2013

VAKANTIE!!! What to do?

Hey,

Hèhè, eindelijk vakantie (zo'n beetje dan...)!! Die had wel wat eerder mogen beginnen. Maar ja, ik weet niet of jij het gaat doen, maar ik heb niet zoveel zin om de hele dag, de hele vakantie op de bank of voor het zwembad te hangen. Maar wat dan? Hier volgen wat tips!

1. Spreek met wat vriendinnen af en ga iets leuks doen, en nee, niet met z'n allen de hele dag op de bank hangen!!! :) Je kan bijvoorbeeld met z'n allen iets sportiefs gaan doen, zoals voetballen, of ga slootje springen (als dat kan). Als je dat laatste gaat doen, kies dan een sloot uit waarvan je denkt (en hoopt) dat je het net haalt, maar trek wel droge kleren aan, voor het geval dát.

2. Ga knutselen! Maak allemaal versiersels en hang die op in je kamer: over je kast; langs je bed; op je bureau of om je lamp. Zo krijg je een super leuke kamer! Als je klaar bent met jouw kamer, ga je gewoon de rest van het huis doen, tijd genoeg!

3. Verander je kamer! En vraag dan meteen een vriendin om je te helpen! Je kamer moet onherkenbaar zijn. En als het helemaal is veranderd, ga je samen met je vriendin aan de slag om aan punt 2 te werken :).

4. Ga, als je op vakantie gaat, de buurt verkennen met je pas gemaakte vrienden. De hele camping over, op zoek naar nog meer nieuwe vrienden! Je kan ook een keertje boodschappen gaan doen, en iets vreemds meenemen wat je nog nooit hebt gegeten. s'Avonds kan je die dan allemaal uitproberen! (Je moet trouwens wel met een van je ouders meegaan, anders moet je alles zelf dragen!)
 
 Vól lekkers! (Van de kerstman.) :)

Nou, dit waren wat tips.

Succes!!!

XOXO Merel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten